Vi se nalazite na:  / ZDRAVLJE / Indigo djeca

Indigo djeca

Djeca nadljudskih sposobnosti otporna na zračenje, imuna na skoro sve bolesti,koja imaju rendtgenski pogled i proročke moći, predstavljaju jednu od najvećih misterija današnjice.

Većina je rođena sredinom devedesetih godina 20 vijeka, a svijetska javnost saznala je za njih zahvaljujući knjizi “Indigo childs“ Lija Kerola, koji je svoj život posvetio istraživanju i izučavanju ovog fenomena. On ih je tako nazvao zbog aure indigoplave boje. Ovakva djeca se razlikuju od vršnjaka jer od malena ne priznaju nikakve autoritete.Imaju prodoran pogled kao odrasle osobe, skloni su zapitkivanju, njima se teško manipuliše i mnogo su pametniji od druge dece. Iako svijesni svojih sposobnosti, nisu arogantni, već naprotiv, saosjećajni upravo zbog natprirodnih sposobnosti kojima zadivljuju svijetsku naučnu javnost.

Indigo decu nazivaju šestom ljudskom rasom, smatrajući da su na većem stepenu evolucije od ostalih (običnih smrtnika). Ezoteristi vjeruju da će oni biti jedini koji će preživjeti nastupajuću kataklizmu.

Stručna javnost smatra da su ova djeca natprirodne moći dobila zbog zračenja koje je izazvao čovjek. To je dovelo do raznih mutacija u prirodi, pa se odrazilo i na ljudsku rasu. Ovu tezu potkrepljuje i činjenica da je najveći broj indigo djece otkriven upravo poslije katastrofe u Černobilu 1986 godine.

Najviše ih ima baš na prostoru bivšeg SSSR ali i susjedne Kine. Međutim, mnogi vjeruju da se djeca natprirodnih moći rađaju uz pomoć ni manje ni više nego – vanzemaljaca. Danas se procjenjuje da ih ima na desetine hiljada širom svijeta

SUPERDJETE IZ KINE

Prvo indigo dijete otkriveno je 1984 godine u Kini, bio je to dječak nazvan Superdijete iz Kine. On je sa lakoćom prošao sve mentalne testove,

NATAŠA DEMKINA

Vjerovatno najpoznatije indigo dete je Ruskinja Nataša Demkina, dijete sa rendtgen vidom. Rođena je 1987. godine i još u dijetinjstvu se razlikovala od vršnjaka. Progovorila je sa šest mjeseci, sa tri godine je sama da čitala.

Za njene moći saznalo se kada je zapanjila majku konstatacijom da u njoj vidi “nešto kao crijevo od usisivača, dva pasulja i paradajz”. Tada još nije znala imena organa, a zapravo je opisala srce, bubrege i crijeva. Majka ju je odvela kod ljekara, a posle niza eksperimenata pokazalo se da dijevojčica sa lakoćom očima detektuje sve vrste bolesti u tuđim organizmima.

SAŠA MILIĆ

Saša Milić iz Sremske Mitrovice rođen je 1991 godine. Njega je “otkrio“ profesor Predrag Nikolić, koji se bavi medicinskom hipnozom. Roditelji su dijete odveli njemu jer je imao problema sa snom. Dok je ležao na krevetu, sa specijalnim naočarima na očima, profesorov pomoćnik je u drugoj sobi promenio tv kanal. Tada je Saša uzviknuo: “Nemojte, pustite me da gledam Toma i Džerija”.

– Prvo se skoncentrišem. Onda u daljini vidim bijelu tačkicu koja mi se približava, sve dok ne bude toliko blizu da mogu da prođem kroz nju. Tada mogu da vidim sve – kazao je Saša, koji može da vozi bicikl zatvorenih očiju, telepatski da komunicira sa drugim ljudima, a u školi je radio zadatke prije nastavnika.

Saša se trenutno nalazi u Rusiji jer su se za njega zainteresovali Ruska akademija nauka i Institut za parapsihološka istraživanja “Treći milenijum”.

DANILO VAŽDAEV

Zovu ga Nostradamus u malom. Danilo Važdaev je Rus, rođen 1988. godine. Očima skenira zdravstveno stanje čovjeka, ali i tehničke uređaje. Zna da čita misli i predviđa budućnost. Danilov otac Aleksandar, nadzornik u jednom ruskom vaspitno-popravnom domu, ispričao je jednom prilikom porodici kako će moratida kazni jednog od štićenika. Danilo je tada uzviknuo kako mu prijeti opasnost, jer taj štićenik ima nož. Kada je otac to sutradan provjerio, zaista je našao nož. Upitao je sina kako je znao, a ovaj je odgovorio da je vidio.

Očevom prijatelju je rekao da provjeri srce, a kada ga je ovaj poslušao, ispostavilo se da je bio u predinfarktnom stanju. Dečak je takođe predvideo tragediju u Beslanu, kada su čečenski teroristi zauzeli školu, a tada poginule 344 osobe, od kojih 186 dece.

I ISUS JE BIO INDIGO?

Prema nekim podacima i istraživanjima, čak je i Isus Hrist imao vrlo rijetku, modru auru, koja je, što se više približavao krstu, menjala boju u zlatnu.

BORIS MATUŠKIN

Boris Matuškin rođen je 1996. godine u Volgogradu. Sa samo 15 dana starosti, Boris je mogao sam da drži glavu uspravno, sa četiri mjeseca je progovorio, a sa godinu i po naučio da čita. Kao mali, često je pominjao Mars, solarne sisteme i daleke civilizacije. Niko nije mogao da vjeruje odakle on to sve zna, a on je pričao kako je u prošlom životu živeo na Marsu, koji je nekada bio naseljen.

Inače, za indigo osobe je karakteristično da uglavnom ne dožive nipunoljetstvo. Procenat samoubistva kod njih drastično izražen. Često ne mogu ostatak čovječanstva da vide kao sebi ravne, ili predviđaju kraj svijeta i ne vide razlog zbog koga bi ga dočekali.

Postavlja se pitanje zašto neka Indigo djeca žele da što pre dođe kraj svijetu kakvom poznajemo i udružuju se protiv njega. Čak imaju i grupe na internetu, knjige posvećene njima i sajtove posvećene njihovim zbunjenim roditeljima. U Indijskoj kulturi ih nazivaju djecom sunca, a mnogi autori i istraživači djecom Milenijuma ili djecom novog svijeta – poretka.

 

Socijalne mreže