Vi se nalazite na:  / PORODICA / PREDSTAVLJAMO:RUBIN DOO-SERVIS PRI RUCI

PREDSTAVLJAMO:RUBIN DOO-SERVIS PRI RUCI

Imate premalo vremena a previše obaveza? Je li vam potrebna pomoć u borbi sa pretrpanom svakodnevicom i zadacima koji su pred vama? Zaista, poslovne obaveze morate obaviti lično, ali kućne poslove možete povjeriti nama. Mi smo RUBIN doo!

RUBIN doo je firma koja može biti vaš pomažući član domaćinstva, koji će umjesto vas uraditi sljedeće poslove:

-KUĆNI POSLOVI (čišćenje, kuhanje, peglanje…)

-POSLOVI VANI (plaćanje računa, kupovina namirnica, pratnja starijim prilikom posjete ljekaru..)

-POSLOVI MAJSTORA (sitne popravke, majstorske usluge većeg obima, renoviranja…)

-PRAVNE RADNJE (pisma, izjašnjenja, zahtjevi…)

Osim radno aktivnim ljudima, našu uslugu nudimo i starijim licima koji iz razloga zdravstvene prirode nisu u mogućnosti samostalno i na vrijeme izvršavati poslove vezane za domaćinstvo, te smo im, na neki način, alternativa smještaju u dom. Angažirajući nas, ostaju živjeti u svom domu, jer su obaveze domaćinstva prenesene na nas i na taj način im je olakšana svakodnevica.

Naš Servis „Pri ruci“ posebno je interesantan i našim sunarodnjacima u inostranstvu koji nas angažiraju za pomoć svojim roditeljima i rodbini koji žive u Sarajevu, a pomoć im je potrebna.

Našu uslugu nudimo kroz  četiri kreirana seta, koji podrazumijevaju zbir različitih usluga, i od čega zavisi i cijena koštanja na mjesečnom nivou.

Naravno, ukoliko vam naši setovi ne odgovaraju, možete kreirati svoj vlastiti, a ukoliko vam nisu potrebe naše usluge u kontinuitetu, možete ih ugovoriti i jednokratno.

Dakle, mi nudimo kontinuirano pružanje navedenih usluga, onoliko često koliko je to korisniku potrebno.

Set usluga servisa kreiramo zajedno sa korisnikom, u skladu sa njegovim potrebama, nakon čega pristupamo potpisivanju ugovora na dogovoreni period.

Što se tiče cijene naših usluga, ona je zaista prihvatljiva za standard u BiH, i prilikom formiranja cijena, rukovodili smo se idejom da formiramo kvalitetne setove usluga koje će naši sugrađani moći priuštiti.

Za više informacija možete nas pozvati na navedene telefone: +387 33 835 586, +38761 843 390, posjetiti lično na adresi našeg sjedišta, pisati nam na info@rubin.ba , pročitati na našoj Facebook stranici RUBINdoo, web stranici www.rubin.ba, ili pozvati da mi dođemo do vas i lično se predstavimo.

Socijalne mreže