Vi se nalazite na:  / LJEPOTA I ZDRAVLJE / MODA / Trendovi u manikuri za jesen i zimu

Trendovi u manikuri za jesen i zimu

U novoj modnoj i beauty sezoni, osim bezvremenske klasike, stižu nam i neki novi trendovi – barem kada je riječ o manikuri. Vodeće trendove na noktima, kao i za sve ostalo, predlažu dizajneri, a ove nadolazeće jesenske i zimske sezone nosit će se raznovrsne manikure, što će zadovoljiti širok spektar žena. U nastavku pogledajte najzanimljivije:

Logomanija

Novi trend u manikuri su nokti ukrašeni različitim logotipima. Svoju manikuru upotpunite željenim logom i vaši će nokti dobiti potpuno novi i zanimljivi izgled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzorci inspirirani prirodom

U hladnijim danima dodajte svojim noktima notu razigranosti i šarma birajući uzorke inspirirane prirodom. Lišće, cvijeće, ptičice… Sve je dopušteno! I izgleda neodoljivo.

Negative space with some peek-a-boo florals 🌼🌸 happy #ManiMonday ✨

A post shared by Chelsea King 💅🏻 (@chelseaqueen) on

“Goli” nokti

Ako želite minimalizam, prozirni lak (ili onaj boje nokta) ukrasite linijama, delikatnim točkama na početku nokta ili uz sam rub nokta, a možete se poigrati i drugim različitim oblicima.

➖A simple classic ➖

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Manikura mladog mjeseca

Trend koji ne prolazi već nekoliko sezona je manikura mladog mjeseca (ocrtava se rub uz korijen nokta, za razliku od francuske manikure gdje se ocrtava vrh). Ove sezone sve je dopušteno, diskretnija tanja ili dramatična deblja linija, i u svim kombinacijama boja.

Izvor: elle.hr

 

Socijalne mreže