Vi se nalazite na:  / MODA / Savjeti zbog kojih više nikada nećete obući pogrešnu modnu kombinaciju

Savjeti zbog kojih više nikada nećete obući pogrešnu modnu kombinaciju

S jednostavnim i vječitim komadima uvijek ćete imati bezprijekoran stil.

To uopće nije teško!

Kreirajte svoju uniformu

Kad kažemo uniforma, ne mislimo bukvalno, već vam savjetujemo da osmislite jednu ili nekoliko dnevnih kombinacija koje ćete češće nositi, koje će se bazirati na vašim omiljenim odjevnim komadima i koje ćete osvježavati raznim detaljima. U njima ćete se uvijek osećati prijatno i dobro pa kad nemate modne inspiracije, posegnite za njima, jer nećete pogrešiti.

Birajte klasične komade

S jednostavnim, elegantnim i bezvremenskim komadima baš nikada nećete pogriješiti, a ove sezone to su, među ostalim: sivi karirani sako, elegantna košulja s mašnom, mala crna haljina, vuneni džemper, dobar kaput, visoke čizme i čizme s blok potpeticom, elegantne cipele i slično.

Cipele i torbe su uvijek isplativa investicija

Kvalitetne, čiste i uredne cipele, sasvim su dovoljni detalji za odličan look. Pa ako ste danas odlučili za sasvim običnu kombinaciju džinsa i bijele majice, dobre cipele će samo upotpuniti čitav styling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Upečatljive boje

Neutralni tonovi oni su koji su uvijek u modi i s kojima baš nikada ne možete pogriješiti. No kako biste ih osvježili, dodajte im nekoliko modnih dodataka po želji u jarkim bojama te stvorite look kojim ćete oduševiti. Poigrajte se i razigranim uzorcima.

Statement komad nakita

Jedan će biti sasvim dovoljna za podizanje i najobičnije kombinacije u trenu. Vjerujte nam!

 

Izvor: zenskikutak.rs

Socijalne mreže