Vi se nalazite na:  / MODA / 10 trendova koji će u 2018. biti totalno OUT

10 trendova koji će u 2018. biti totalno OUT

Čini li se to samo nama ili su modni trendovi u 2017. bili iznenađujuće dobri? Odjeća je bila totalno cool, nosiva i lijepa, ali kako to obično bude u životu – trebamo napraviti mjesta za još bolje stvari! S ovih 10 trendova smo se spremni oprostiti i zaboraviti na njih neko vrijeme. Ne brini, predviđamo da će se vratiti za nekoliko sezona…
Choker ogrlice

Nekako smo se nadali da ćemo im doživjeti kraj u 2017. Ipak, choker ogrlice uspjele su se zadržati na listi trendova, ali vrijeme je da zaboravimo na trakice oko vrata i uložimo u neki konkretniji i kvalitetniji nakit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Off-the-shoulder trend

Da, sve ih obožavamo i da – stoje svima. Ne hejtamo ovaj trend, dapače jako nam je drag, ali proteklih nekoliko sezona je toliko isforsiran da već blago okrećemo s očima kad u izlogu vidimo još jedan top otvorenih ramena…

Korzeti

Bili su nam užasno fora neko vrijeme i da, Kim Kardashian ih je nosila na sve živo i neživo. Međutim, vrijeme je da se malo ohladimo od korzeta i remena nalik na korzete. Uostalom, pojas koji dolazi s tvojim kaputom ili balonerom sasvim je dovoljan da učini isti efekt.

out in nyc with @whowhatwear

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Bucket torbice

Ipak je 2018. godina metalnih krugova. Zaboravi na bucket torbice (iako predviđamo njihov skori povratak) i uloži u neki strukturirani model ili pak već spomenutu torbicu s metalnim krugom umjesto drške.

☃️

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Mini ruksaci

Slatki su, ali budimo realni – ne tako korisni. Ne bi li bilo bolje da jednostavno uzmeš normalan, veliki ruksak? Ruksak normalne veličine dolazi u itekako stajliš varijantama, a uz to ti u njega stanu i sve važne stvari koje nosiš sa sobom kroz cijeli dan.

ponchos & booties 🍂

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) on

Bomber jakne

Nemamo ništa protiv njih, ali jednostavno je došlo vrijeme za nešto strukturiranije komade poput blejzera i balonera te oversized kaputa s naglašenim ramenima.

Torbice oko struka

Jednako brzo kako su došle, jednako brzo trebaju i otići. Torbice oko struka pokušale su napraviti comeback u 2017. godini, a Gucci je jedan od prvih dizajnerskih brendova koji ih je predstavio u svojoj kolekciji. Ipak, spremni smo se pozdraviti s ovim komadom i uložiti u neke klasičnije, dugovječnije komade.

Čizme iznad koljena

Prošle su zime čizme iznad koljena nosile apsolutno sve cure u gradu. Starije, mlađe; niže, više. Ovaj je model čizama apsolutno zavladao street style modnom scenom – zbog čega ih i želimo nakratko zaboraviti. Možemo li u 2018. za promjenu nositi neke druge modele? Primjerice, čarape-čizme?

Plisirane suknje

Dale su svoje i vrijeme je za promjenu. Plisiranu suknju će u 2018. godini zamijeniti uži midi modeli, kao i cvjetni printevi i karirani uzorak.

Feeling glam in @itsnbd outfit from @revolve 🖤 #ootn Gostam?!

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

 

 

 

 

Izvor:  miss7.24sata.hr

Socijalne mreže