Vi se nalazite na:  / SAVJETI / ZANIMLJIVOSTI / SAVJETI ZA DOBRU ZABAVU CHIC PARIŽANKI KOJE SVI MOŽEMO USVOJITI

SAVJETI ZA DOBRU ZABAVU CHIC PARIŽANKI KOJE SVI MOŽEMO USVOJITI

Zabave se ne planiraju, a svilena košulja i hlače bolji su izbor od uštogljene haljine

Za njihovim stilom luduje cijeli svijet, i to ne samo kada je o modi riječ.

Chic Parižanke plešu na žici između nonšalantnog stila i savršene elegancije, a u životu uživaju punim plućima i pritom ostaju vitke i zanosne. Njihov odnos prema zabavama također je osvježavajuć, a za Marie Claire, odlično ga je opisala manekenka, influencerica i dizajnerica koja stoji iza popularnog brenda Rouje,Jeanne Damas.

Stil bez puno razmišljanja

“Kad su vjenčanja ili božićne zabave u pitanju, Francuskinje ne pretjeruju s odjećom”, objašnjava Jeanne. Parižanke se vode filozofijom ‘manje je više’ pa oblače svilenu bluzu i hlače, dok svi ostali nose haljine i svečane frizure. “Mit o Francuskinjama krije se iza savršene nesavršenosti, i zato su tako šarmantne”.

Prava vibra

“Izlasci se ne planiraju, i ne volimo baš odlazak u klubove”, govori Jeanne. Parižanke obožavaju spontane večere na kojima se satima priča, uživa u vinu, a zatim pleše do zore.

Savršena hrana

I kad je hrana u pitanju, ne postoje pravila. Važno je da je sve fino. Tako se na stolu mogu naći piletina, kamenice, riba…

Nova godina

Obožavam šljokice, ali ne uzimam ih ozbiljno. Nosit ću ih uz puno nakita, za pravi disco look. Ili baršunasti kombinezon sa čizmama”.

Pravi ljudi

Parižani se vole zabavljati pa su svi pozvani na zabave – što je više zabavnih i veselih ljudi, to bolje.

Šminka koja osvaja

“Kad je šminka u pitanju, pravilo uvijek glasi ‘manje je bolje. Bez pudera, možda samo malo crvenog ruža i tuša na očima…”.

 

Izvor: gloria.hr

 

Socijalne mreže